JWELL-o le pule fou o Kautex

O se mea taua tele i le toe faʻatulagaina o Kautex talu ai nei na ausia: JWELL Machinery ua teu faʻafaigaluega i totonu o le kamupani, ma faʻamautinoa ai le faʻaauau pea o galuega ma atinaʻe i le lumanaʻi.

Bonn, 10.01.2024 - Kautex, lea e faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosiga o faiga faʻapipiʻi faʻafefe, ua faʻafouina talu mai Ianuari 1, 2024 o se taunuuga o le mauaina e le JWELL Machinery.

JWELL--tagata fou o Kautex1

O aia tatau uma o meatotino a le Kautex Machinery Manufacturing Ltd. ma fa'alapotopotoga fa'apitoa, se'i vagana le kamupani a le Kautex Shunde, ua fa'atau atu i le JWELL Machinery.O aseta fa'aletino uma a le kamupani ma fa'agaioiga fa'apisinisi a le kamupani fa'ainisinia fa'ainisinia ua tu'uina atu i le au faipisinisi a Saina.E amata ia Ianuari 1, 2024, o le kamupani fou - Kautex Machinery Systems Limited - o le a tauaveina uma matafaioi a le kamupani muamua.Ua malilie vaega e le faailoaina le tau o le faatauina mai ma isi tuutuuga o le toe faatulagaina.

 

“E iai so matou lumanaʻi manuia ma JWELL o se paaga fou malosi mo le Kautex Machinery Systems Ltd. O le JWELL o se fuafuaga faʻataʻatia mo i matou, e malosi lo latou talaaga i le gaosiga o masini palasitika ma lava tupe e faʻamaeʻa ai le suiga a Kautex, ma o le a latou fesoasoani ia i matou e fai. faʻaauau le faʻalauteleina o la matou taulaiga i le gaosiga ma auaunaga faʻapitonuʻu, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe ia matou faʻamoemoe e fausia se taʻitaʻi maketi i le lalolagi i le faʻaogaina o pisinisi faʻafefe," o le tala lea a Thomas, Pule Sili o le Kautex Group.O le Kautex ose kamupani tuto'atasi o lo'o fa'agaioia a King & Wood Mills.

 

Ua ave e JWELL le silia ma le 50 pasene o tagata faigaluega a Kautex i Bonn ma le 100 pasene o tagata faigaluega o isi kamupani ma ua faamoemoe e faaauau pea ona taulai atu i le faaleleia o fofo o gaosiga i le Bonn plant, lea o loo tumau pea le laumua e taulai atu i le gaosiga, R&D. ma le auaunaga.

 

Faʻavaeina o le kamupani faʻafeiloaʻi ma fetuunaiga muamua o le pulega o tagata faigaluega

Mo tagata faigaluega e le'i siitia atu i se kamupani fou, na faatuina se kamupani fesiitaiga ina ia saga agavaa ai i latou mo avanoa faigaluega fou mai fafo.O lenei avanoa na talia lelei ma e tusa ma le 95% o le aufaigaluega na faʻaaogaina lenei avanoa e alualu ai i luma a latou galuega.

JWELL--o le pule fou o Kautex2

O lo'o tumau pea le Kautex ose kamupani tuto'atasi o lo'o fa'agaioia i lalo ole faamalu ole JWELL Machinery ma o le a avea ma ana fa'ailoga sili.O lo'o talafeagai pea le fa'agasologa o tagata faigaluega a le kamupani, ma i le taimi nei, o suiga muamua i totonu o le pulega ua fa'atinoina.O le sa avea muamua ma Ofisa Sili o Tupe ma Tagata Faigaluega a Kautex, Julia Keller, ua tuua le kamupani e suitulaga i le CFO e Mr. Lei Jun. Maurice Mielke, o le sa avea muamua ma Ulu o Suesuega ma Atinae a le Kautex seia oo i le faaiuga o Tesema 2023, o le a siitia i luga. i le Ofisa Sili Tekonolosi ma le Ofisa Sili o Tagata Faigaluega.Paul Gomez, sa avea muamua ma CTO o le Kautex Group, ua filifili e tuua le kamupani ia Fepuari 1st.

 

O Mr. Ho Hoi Chiu, Taitaifono o le JWELL, na fa'aalia lona fa'afetai sili i tagata faigaluega uma mo a latou galuega taula'i ma le fa'amaoni i le masina ua tuana'i ina ia fa'ataunu'uina lenei fefa'ataua'iga.Na ia taʻua o nei mea uma e faʻataunuʻu ai lana miti sa i ai i le tele o tausaga talu ai e teu faʻafaigaluega i Kautex ma avea Kautex ma JWELL ma taʻitaʻi o le lalolagi i le maketi o le extrusion blow molding.

 

Tulaga: Pulea e le tagata lava ia e faʻafetaui ai atinaʻe mai fafo

 

E uiga ia KautexJWELL--o le pule fou o le Kautex3

O le valusefulu tausaga o le fa'afouga ma le 'au'aunaga fa'atau ua avea ai Kautex o se tasi o ta'uta'ua i le lalolagi fa'atau oloa fa'atekonolosi fa'avevela.Faatasi ai ma lana filosofia o le "Taulaʻi i le End Plastic Product", e fesoasoani le kamupani i ana tagata faʻatau i le lalolagi atoa e gaosia oloa palasitika maualuga, gafatia.

 

O le Kautex o loʻo faʻauluulu i Bonn, Siamani, faʻatasi ai ma se fale gaosiga lona lua i Shunde, Saina, ma ofisa faʻaitulagi i Amerika, Italia, Initia, Mekisiko ma Initonesia.E le gata i lea, o le Kautex o loʻo i ai le tele o fesoʻotaiga o auaunaga i le lalolagi atoa ma faʻatauga.

 

E uiga i le JWELL Machinery Co.

 

JWELL Machinery Co., Ltd. o se tasi o taʻutaʻua faʻameamea faʻapipiʻi i Saina, faʻapitoa i le tuʻuina atu o meafaigaluega faʻapipiʻi maualuga mo pisinisi eseese.I le faaopoopo atu i le tele o laau i Saina, ua faʻalauteleina e le JWELL le numera o laau i fafo i le tolu e ala i lenei fefaʻatauaiga.Faatasi ai ma ana filosofia-taulai tagata faatau ma le tele o le poto masani ma tomai i le fanua extrusion, ua avea JWELL ma se kamupani fofo extrusion muamua-vasega mo ana tagata faatau.

 

Upega tafaʻilagi: www.jwell.cn

 

Talu mai le 2019, o le tele o mea i fafo na faʻamalosia ai le Kautex Group e faʻaauau le suiga o le lalolagi ma le faʻamoemoe e toe faʻaleleia.O se vaega na mafua ona o le feagai ai ma le suiga o pisinisi tau taavale, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi mai afi afi i totonu i afi eletise.

 

Ua fa'amae'aina lelei e Kautex le tele o le fa'agasologa o suiga ma fa'atino faiga fa'atino.O se ta'iala fou a le kamupani ua atia'e ma fa'atinoina i le lalolagi atoa.E le gata i lea, ua faʻalauiloaina se polokalame o oloa e avea ai Kautex ma se tasi o taʻitaʻi maketi i vaega fou o maketi o afifi fale gaosi oloa ma fofo feʻaveaʻi i le lumanaʻi.O laau o le Kautex i Bonn (Siamani) ma Shunde (Saina) na fa'amaopoopo lelei le fa'asologa o oloa ma faiga.

Ae ui i lea, o le tele o mea faʻapitoa na faʻalavelave ma faʻagesegese le faagasologa o suiga talu mai le amataga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamaʻi fou o le palealii i le lalolagi, faʻalavelave faʻalavelave sapalai ma faʻalavelave faʻatau oloa na afaina ai le toe faʻatulagaina.O le faʻatupulaia o tau faʻatupuina o le tau, le mautonu faʻapolokiki o le lalolagi, ma le le lava o tagata faigaluega tomai i Siamani na atili faʻalavelave ai le tulaga.

 

O se taunuuga, o Kautex ma lona nofoaga gaosi oloa i Bonn, Siamani ua i ai i se tulaga o le le mafai ona totogiina e le tagata lava ia talu mai Aokuso 25, 2023.

JWELL--tagata fou o Kautex4


Taimi meli: Ian-16-2024