O se gaioiga taua e faʻaleleia atili ai le faʻatinoina o sini aʻoaʻoga faʻapolofesa ma polokalame aʻoaʻoga taleni mo tamaiti aʻoga o le "JWELL Vasega" e alu i le kamupani mo galuega faʻatino i le taumafanafana.

O se gaioiga taua e sili atu le faʻatinoina o sini aʻoaʻoga faʻapolofesa ma polokalame aʻoaʻoga taleni mo tamaiti aʻoga o le "JWELL Vasega" e o atu i le kamupani mo galuega faʻatino i le taumafanafana.I le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamalosia aʻoaʻoga na e aʻoaʻoina e ala i le auai i nisi o gaioiga faʻatino, ma maua se malamalama loloto atu i le siosiomaga galue ma galuega.

gaoioiga1

I le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamalosia aʻoaʻoga na e aʻoaʻoina e ala i le auai i nisi o galuega faʻatino, faʻateleina le poto ma tomai e le mafai ona aʻoaʻoina i tusi, ma faʻaleleia lou tomai e mafaufau tutoʻatasi, galue tutoatasi ma foia faʻafitauli faʻapitoa.

gaoioiga2O tamaiti aʻoga i le vasega JWELL na faʻaaogaina le malamalama faʻapitoa na aʻoaʻoina i totonu o le potuaoga i galuega faʻatino e ala i lenei avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai ma le siosiomaga galue moni.E ala i le fa'atinoga fa'atino ma le fo'ia o fa'afitauli fa'atino, e mafai ona fa'aleleia atili uiga lelei o le tagata.

gaoioiga3gaoioiga4

I le taimi o aʻoaʻoga a le kamupani, na faʻaalia saʻo ai tamaiti aʻoga i faʻataʻitaʻiga moni o galuega, ma faʻaleleia uiga faʻapolofesa e pei o le galulue faʻatasi ma paaga, fofo faʻafitauli, ma fesoʻotaʻiga.O nei uiga e taua tele i le tuʻufaʻatasia ma le manuia i fale faigaluega mulimuli ane i le olaga.

gaoioiga5

O le aʻoaʻo atu e aunoa ma se suʻesuʻega e papaʻu, ma o suʻesuʻega e aunoa ma se aʻoaʻoga e gaogao.O le JWELL Machinery o se atinaʻe e taulaʻi i aʻoaʻoga a le aufaigaluega ma faʻafouina tekonolosi.O matou faiaoga nofomau e iai ni tomai fa'apitoa ma fa'atinoga, ma e mafai ona ta'ita'iina tamaiti a'oga e fa'ata'ita'i tomai galue vave, sa'o ma sili atu le saogalemu.

gaoioiga6

I le maeʻa ai o aʻoaʻoga faʻapitoa i lenei masina, na faʻasolosolo malie le aʻoaʻoina o tamaiti aʻoga o le JWELL vasega le malamalama faʻapitoa talafeagai ma faʻatinoga faʻatinoga, malamalama lelei i galuega ma faʻaogaina o meafaigaluega eseese a le kamupani, ma auai i le atinaʻeina o masini eseese.O le faʻapotopotoina ma le faʻaogaina o aʻoaʻoga, i se uiga moni, ua ausia le lotogatasi o le malamalama ma le gaioiga, lea e agavaa mo lenei taumafanafana JWELL malaga aoga!

gaoioiga7

Ou te talitonu i se taimi lata mai, o le a faʻafetaia e tamaiti aʻoga lenei malaga, ma o le a faʻaaogaina mea ua latou aʻoaʻoina e iloa ai lo latou lava taua i o latou tulaga i le lumanaʻi.


Taimi meli: Au-04-2023